Prijs 1: Thai sport massage en olie massage

Bij deze behandeling worden warme kruidenbuideltjes gebruikt om de bloedcirculatie te activeren en om onder andere spieren soepeler te maken. De kruiden buideltjes bestaan uit reinigende, activerende en ontspannende kruiden uit Thailand.

60 minuten €70,-
30 minuten €35,-

Prijs 2: Thai olie massage (ontspanningsmassage)

Bij deze behandeling worden de beste oliën gecombineerd met een ontspanningsmassage. Deze behandeling versterkt het imuumsysteem en helpt bij slaapproblemen, hoofdpijn, stress en/of een slechte bloedcirculatie.

60 minuten €60,-

Prijs 3: Traditionele Thaise massage

Bij deze stevige massage worden handpalm, duim en elleboogtechnieken ingezet met als doel het lichaam en de geest te harmoniseren en om blokkades op te heffen. Rustige bewegingen worden hierbij gecombineerd met acupressuur, begeleide strekoefeningen, massage en reflexologie.

60 minuten €50,-

Prijs 4: Thai Hot Stone massage

De naam zegt het al, bij deze behandeling worden warme stenen gebruikt. De stenen zijn circa 45 graden en zorgen voor een unieke ervaring. Deze massage zorgt er voor dat het lichaam afvalstoffen goed afvoert zodat het weer goed kan herstellen.

60 minuten €50,-

Thai Bodyscrub

De bodyscrub is een fijne behandeling waarbij dode huidcellen worden verwijderd en de opbouw van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

60 minuten €60,-

Prijs 5: Nek en schoudermassage

De nek en schoudermassage legt de nadruk op het bovenlichaam en heeft een positieve invloed op vermoeidheid, rug en nekklachten, hoofdpijn en stijve spieren.

30 minuten €25,-

Voetmassage

Het stimuleren van de reflexpunten op de voeten heeft een rustgevende, therapeutische werking op het gehele lichaam. Deze behandeling werkt ontspannend en verbeterd de bloedsomloop in voeten en benen.

30 minuten €25,-

Bij Motiya is het elke zaterdag kortingsdag: Alle massages voor maar 45 euro per uur!

Alle genoemde tarieven zijn exclusief douchen (€5,-) en inclusief BTW. Bij ons kunt u alleen contant betalen.