thai-massage-set

Traditionele Thaise massage

De thaise massage is een vorm van “droge massage” die gedaan wordt in gemakkelijk zittende kleding op een stevig matras zonder het gebruik van olie. De masseuse gebruikt niet alleen haar handen, maar ook haar ellebogen en knieen, waarbij het lichaam in verschillende posities wordt gemasseerd en gestrekt. De sessie combineert elementen van acupressuur, shiatsu, yoga en diepe massage technieken. Aan het einde zullen je lichaam en geest verfrist en als herboren voelen.

Oliemassage

Deze massage is niet zo intensief maar is een efficiente traditionele ontspannende massage.
Het kalmeert het zenuwgestel, verbetert de bloedsomloop en ontspant de spieren.
De olie doet zijn heilzame werking ook in het lichaam, het is aanbevolen om pas een paar uur na de massage te gaan douchen.
thaise voetmassage

Thaise voetmassage

De basis van deze massage is dat ieder inwendig orgaan is verbonden met een bepaald punt op onze voet.
De massage wordt uitgevoerd in een comfortabele stoel. Bij deze massage worden niet alleen de voeten gemasseerd, maar worden ook de rug, nek en hoofd bewogen. Om het maximale resultaat te bereiken, gebruikt de masseuse een stok om de reflex zones op de voet optimaal te stimuleren.

Kruidenmassage

De warme kruidenmassage is zeer verfrissend. Gedurende de massage drukt de de masseuse warme kruidenbundels die samengesteld zijn meer dan tien traditionele kruiden, op het lichaam.
peeling

Peeling

De bedoeling van peeling is om dode huidcellen te verwijderen en om de porieen schoon te maken.
Peeling verbetert ook de bloedsomloop en zorgt er voor dat hydraterende cremes en olieen beter geabsorbeerd worden door de huid. Peeling is geschikt voor elk huidtype, veroorzaakt geen irritatie of andere bijwerkingen, het is aanbevolen om dit regelmatig te laten doen. Na de peeling voelt uw huid fluweel zacht en is vrij van dode huidcellen. De schone huid staat het lichaam toe om meer zuurstof op te nemen, de spieren voelen vitaler vanwege de verhhogde zuurstofopname en het lichaam voelt heerlijk verfrist.